Hitra postavitev - Ladijski kontejner, pisarna na kolesih ali mobilni prodajni salon, mobilni frizerski salon ali mobilni bar.

Predstavitev gradnje in ključnih lastnosti.

Mobilno pisarno ali salon vam izdelamo po individualni želji in tlorisu. V nadaljevanju vam predstavimo zgradbo objekta oz. sestavo mobilne enote.

N

Tla

Vinilna SPC vodoodporna tla višjega cenovnega razdeda. Postavitev “na klik” in z podložno siletn (tiho) gumo.

N

Okna in vrata

Okna, vrata, žaluzije in dodatno opremo si lahko izberete po želji.

Predstavitev gradnje

Predstavitev gradnje in ključnih lastnosti.

Mobilno pisarno ali salon vam izdelamo po individualni želji in tlorisu. V nadaljevanju vam predstavimo zgradbo objekta oz. sestavo mobilne enote.

Stene

Stene pisarne na kolesih so zgrajene in močnih izolacijskih (pocinkanih) panelov in dodatnih izolacijskih plošč na notranji strani. Dodatne izolacijske plošče so bele barve in verjetno vas razveseli dejstvo, da so tudi pralne. Na zunanji strani dodamo oblogo iz stiroporja, lepila in mrežice ter na koncu še zaključni fasadni omet iz silikata.

Odtenek silikatne fasade si stranka izbere po RAL paleti.

Podvozje

močno kovinsko podvozje in dvoosna kolesa za premikanje objekta. Podporne distančne noge in alu izolacija tal, osb plošče in izolacijska folija.

Zunanjost

Pisarna na kolesih je ob postavitvi opremljena z obrobo, kar zagotavlja odmik objekta od tal, hkrati pa zakrije podvozje in mibilni pisarni da dovršen izgled.

V primeru, da želite enoto postaviti na mehka tla, se podlago pripravi tako, da se poglobijo tla, kar zagotavlja, da se objekt postavi v liniji tal. V temu primeru obroba objekta ni potrebna objekta.

15 različnih dizajnov za vsak okus!

Lahko izberete med 15 različnimi dizajni. Pod vinilna tla lahko vgradimo tudi električno talno ogrevanje na termostat.

Inštalacije, razvestljava

V naših mobilnih enotah se elektroinštalacije in razsvetljavo pripravi po željah stranke. Napeljavo je izvedena tako, da je lično skrita v stenah mobilne enote. Vsaka mobilna enota je že serijsko opremljen z inverter klimo, kar pomeni, da je navoljo tako hlajenje, kot seveda tudi ogrevanje.