Glamping hiška & glamping šotor

V objemu narave in udobju hotela. Glamping v Sloveniji je trend v porastu!

Glamping hiške, Glamping šotori - Najboljši glamping v Sloveniji

Kaj je glamping?

Glamping je čudovita rešitev za turiste, ki se želijo umakniti od gneče velikih mest in turističnih naselji. Najbolje ga opiše stavek: to je svoboda kampiranja in udobje hotela. Zato smo vam v podjetju KONSTILL – Pisarna na kolesih pripravili izjemno ponudbo, ki je na voljo za pravne in fizične osebe. Z našo ponudbo boste lahko ustvarili svojo glamping ponudbo ali postavili zasebno enoto v objemu narave.

W

Glamping hiška

Glamping hiška vam nudi veliko udobja, saj je lahko opremljena z posteljo, kuhinjo in celo kopalnico. Prednost glampinga je predvsem to, da so gostje v stiku z naravo, a hkrati uživajo v udobju nastanitve. V našem prodajnem programu sta trenutno na voljo 6-meterski in 8-meterski model.

Glambing šotor

Glamping šotor nudi čudovito udobje. Lahko ga opremete s pravo posteljo, omarami, gretjem in hlajenjem.

Najem glamping šotora je tisto, kar zanima številne turiste. Iskan način oddiha za mnoge, ki so naveličani klasičnih nastanitev. Ravno to je razlog, da se investicija v glamping naselje povrne sorazmerno hitro, saj so trend gibanja cene glamping nočitve pozitiven.

Dimenzije

 • 5 m glamping šotor
 • 6 m glamping šotor
 • 5 m glamping hiška
 • 6 m glamping hiška

Terasa

 • 6×7 m
 • 6×8 m

ECO

Glamping je ECO! Ravno zato pridobiva na popularnosti, saj je družba čedalje bolj EKO osveščena in v želji poskrbeti za mati naravo.

Glamping hiške, Glamping šotori - Najboljši glamping v Sloveniji

Glamping – Svoboda kampiranja, udobje hotela.

Glamping je luksuzno kampiranje. Je odgovor na povpraševanje po udobju moderne nastanitve v objemu narave, po svobodi, ki jo nudi kampiranje v šotoru in udobju, ki ga nudi hotel.

Bi zase rekli, da ste tisti, ki niste ravno ljubitelji gneče in vrveža sodobnih mest in velikih turističnih središč? Mogoče si pa vsaj enkrat želite dopustovati nekoliko stran od drugih in predvsem v stiku z naravo. V teh vprašanjih se skrivajo odgovori, zakaj se nekdo odloči za glamping Bled ali glamping Bohinj nastanitve, čedalje več ljudi pa pritegnejo glamping hiške.

Vrsta turistične ponudbe, ki predstavlja luksuzno kampiranje

Trend je v porastu, povpraševanje po sodobnih nastanitvah tudi. Nekoč je bil glamping značilnost eksotičnih, prestižnih, predvsem pa dragih destinacij, danes pa imate možnost sami ustvariti natanko to. Prestižno dopustniško destinacijo, v kateri bodo gostje resnično užival.

Glamping naselje ima svoj cilj. Bistvo pravih glamping naselji je, da so manjša in tako omogočajo veliko zasebnosti, ki jo gostje iščejo in želijo. Takšna naselja turisti najdejo v hribih ali ob morju, ob rekah in jezerih, skratka na številnih lokacijah in v številnih naravnih okoljih.

 

Glamping hiška

Več udobja.

V našem podjetju smo se pri izdelavi osredotočili na življensko dobo produkta in hkrati ohranjamo naraven videz objekta.
Konstrukcija je kovinska in osnovne stene in streha so narejene iz pocinkanih izolacijskih plošč, ki dajejo objektu daljšo življensko dobo in trdnost. Zunanjost in notranjost pa zaključimo iz naravnih
materialov.

Zunanjost

Zunanja podoba objekta je zaključena z lesenimi letvami iz macesna ali smreke. Lesena okna in vrata
pa so skrbno izbrana iz strani slovenskega proizvajalca JELOVICA.

Notranjost

Stene in strop so izdelane iz lesa. Stranka lahko izbira med lesenim smrekovim opažem ali pa si izbere
oblogo iz lesene vezane plošče.
Notranja oprema je izdelana po meri iz masivnih materialov, ki nudijo daljšo življensko dobo.

Glamping šotor

Svoboda kampiranja, udobje hotela.

Šotor vam nudi veliko udobja.

Možnosti opreme

 • Gretje
 • Hlajenje
 • Ležišča (prava pstelja)
 • Terasa
 • WC
 • Kopalnica

Za vse naše šotore imamo skrbno izbrano tudi notranjo in zunanjo opremo, ki je iz naravnih in svetlih materialov.

V paketu ponujamo celovito izdelavo in postavitev. Šotorom lahko ločeno dodamo tudi samostojne enote za wc in kopalnice.
Dodatna ponudba pri postavitvi šotora zajema leseno teraso iz smrekove konstrukcije in letev.