Premaknite svojo dejavnost naprej! 031333101 prodaja@pisarnanakolesih.si

Bar na kolesih, mobilna hiška, pisarna na kolesih, gradbeno dovoljenje

Ladijski kontejner Konstill

Mobilnosti, izjemna zanesljivost in vsestranska uporabnost.

N

Pocinkani kovinski elementi

Ladijski kontejner je idealna prostorska rešitev. Sestavljen je iz pocinkane pločevine in je vsesrtransko uporaben; skladišče, obrat, bar itd.

N

Velikost po vaših željah

Mera, ki se je pokazala za najbolj uporabno, je D 6 m x Š 2,3 m x V 2,3 m. Maksimalna dolžina je lahko 8 m, Š 2,5 m ter V 2,8 m. Če potrebujete manjši ladijski kontejner nas kontaktirajte in najdemo rešitev za vaše potrebe. V primeru, da največji ladijski kontejner ni dovolj, vas lahko potolažimo, saj je združevanje več kontejnerjev hitra in učinkovita rešitev.

N

Praktično brez vzdrževanja

Izjemno kakovostna izvedba iz najkakovostnejših materialov zagotavlja, da ladijski kontejnerji praktično ne potrebujejo vzdrževanja.

Ladijski kontejner KONSTILL - Pisarna na kolesih

Ladijski kontejner Konstill

Mobilnosti, izjemna zanesljivost in vsestranska uporabnost.

Vrhunski materiali in kakovostna izdelava zagotavljajo trajnost in minimalno vzdrževanje. Ladijski kontejnerji so izredno uporabni, tako doma, kot na javnih površinah, gradbiščih, ob javnih objektih, kot vikend, pisarna, skladišče, zasebni kotiček, priročna delavnica, itd. Za podlago skrbi 13 prečno postavljenih pocinkanih profilov, ki zagotavljajo dvignjenost kontejnerja od tal. Na profile je položenih 5 cm izolacije preko katere so navijačene OSB plošče, ki tvorijo stabilna, močna, ravna tla. Nad OSB ploščami je prilepljena kvalitetna vinilna talna obloga.

Kontejner (tla, stene, streha) je v celoti izoliran. Stavbno pohištvo (okna, vrata) so PVC. V notranjosti je standardna električna napeljava z elektro omarico, vtičnico in stropno lučjo.

Kvalitetna izvedba iz kvalitetnih materialov zagotavlja, da kontejnerji praktično ne potrebujejo vzdrževanja. So vsesplošno uporabni, tako doma, kot v proizvodnji, na javnih površinah, gradbiščih, ob javnih objektih, kot vikend, pisarna, skladišče, zasebni kotiček, priročna delavnica, itd. Kontejner pripeljemo na mesto postavitve sestavljen in dokončan, razložimo ga z dvigalom, kar pomeni da je postavitev gotova v približno pol ure. Kontejner je toplotno izoliran, kar omogoča uporabo tako poleti kot pozimi. V primeru, da želite kontejner prestaviti, se to naredi enostavno brez večjih stroškov in posegov.

Brezplačno svetovanje